zoetermeer

Catering: cake of tapas?

Waar uitvaarten bekend staan om de plakjes cake kan ik u geruststellen; tegenwoordig is alles mogelijk. Van koffie met een petitfourtje – of toch dat plakje cake – tot een uitgebreid buffet. Het kan allemaal. Het is mooi wanneer ook de catering van de uitvaart in stijl is met de overledene.

Eigen invulling

Was uw dierbare vegetariër dan is het natuurlijk ongepast om hapjes met vlees te serveren. Of als oma bekend stond om haar speciale koekjes, dan kan ik die ook voor u serveren. Vertel mij uw wensen! Het moet gek lopen wil ik het niet voor u kunnen realiseren.

Jeanette Janssen Pot uitvaartondernemer
Infinity Uitvaartzorg

Lokale lekkernijen

Ook lokale specialiteiten zijn natuurlijk mogelijk, zoals de Bossche bollen van Banketbakkerij Boheemen gevestigd aan de Laan van NOI in Den Haag. Of, wereldberoemd in Zoetermeer, het Hazelnoot slagroom gebak van Maison Kelder. Jongerius Bakker is bekend van een andere Zoetermeers gebakje: het Dorpsstraatje. Een heerlijk taartje voor bij de koffie en thee na afloop van een uitvaart.
De hele uitvaart mag in het teken staan van degene waarvan afscheid wordt genomen! Ook het eten en drinken kan zo bijdragen aan een passend afscheid!

Lees op de volgende pagina's meer over: