Vervoer

Waar vroeger bijna iedereen koos voor een zwarte rouwwagen, is vandaag ook wat het rouwvervoer betreft veel meer mogelijk. Van een rouwauto tot een loopkoets en van een uitvaartbus tot een zelfs een koets. Ook iemands laatste rit kan dus in stijl worden gedaan.

Leveranciers

Voor de regio Zoetermeer en Den Haag werk ik met 2 leveranciers.
 
Rouwservice Nederland te Wateringen levert een keur aan rouwauto’s van allerlei merken en in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor een Mercedes in de kleuren zwart, antraciet-grijs, zilvergrijs of wit. Maar een zwarte of witte Cadillac is ook mogelijk. Daarnaast beschikken zij over diverse volgwagens in bijpassende kleuren en merken. 
 
Via onze andere leverancier Van der Lans – Busschier kunt u kiezen voor Cadillacs in zwart, grijs en wit maar ook bijzondere kleuren als rood en blauw. Naast Mercedes en Cadillacs beschikken zij over hele exclusieve rouwauto’s van de merken Rolls Royce, Daimler, Landrover, Chevrolet etc. Bijzonder zijn ook de Citroen DS Rouwauto, de roze Landaulet Rouwauto, een Hotrod Rouwauto en de Tesla Elektrische Rouwauto. Ook zijn er hele bijzondere voertuigen zoals een Fiat 500 kinderrouwauto, een rouwcaravan, loopkoets, rouwbakfiets en een rouwfiets. 
 
Zo is er heel wat te kiezen voor wat betreft de laatste rit. En wilt u daarbij mijn hulp? Bel of mail gerust!

Lees op de volgende pagina's meer over: