Jeanette Janssen Pot uitvaartondernemer

Wensenformulier

Bloemen of juist niet? Wie mag er spreken? Wat voor muziekstukken zullen we kiezen? Een kleine greep uit de vele vragen waar uw nabestaanden antwoord op moeten geven na uw overlijden. Help uw toekomstige nabestaanden door uw wensen vast te leggen.

Geen twijfels achteraf
Mijn ervaring leert dat een passende uitvaart nabestaanden enorm helpt in het rouwproces. En wanneer is een uitvaart nou passender dan wanneer u zelf uw wensen kenbaar heeft gemaakt? Geen twijfels achteraf voor uw nabestaanden, maar de rust om aan rouwen toe te komen. 

Download hier uw wensenformulier

  • Download het formulier

  • Print het formulier uit

  • Vul het in met pen

  • Bewaar het bij uw andere belangrijke documenten
    Zo hoeven uw nabestaanden niet lang te zoeken

Ja, ik wil mijn nabestaanden graag op weg helpen en dus download ik het formulier hier.

Haagse Duinen Jeanette

Voorbespreking

Weet u dat uw einde nadert? Of bent u iemand die bij leven graag de touwtjes in handen heeft en wilt u ook op die manier afscheid nemen? Dan kunt u ook alles al helemaal laten vastleggen in een voorbespreking. Samen leggen we al uw wensen vast. We kunnen dan zelfs zover gaan dat de rouwkaart al helemaal af is, op de datum van overlijden na uiteraard. Het enige wat uw nabestaanden dan nog hoeven te doen is mij even bellen zodat alles voor uw uitvaart in gang wordt gezet. Een afspraak maken voor een voorbespreking? Neem dan nu contact met mij op.