Jeanette Janssen Pot uitvaartondernemer

Over Jeanette Janssen-Pot

Mijn naam is Jeanette Janssen-Pot. Ik ben geboren en getogen in Zoetermeer en ken deze regio als geen ander. In 2012 ben ik begonnen als uitvaartverzorger bij een grote uitvaartonderneming. Zoetermeer en Den Haag waren mijn regio’s. Hier heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan. Na verloop van tijd wilde ik meer betekenen voor de mensen. Ik wilde ze meer persoonlijke aandacht kunnen schenken.

Eigen onderneming in Zoetermeer
Dit heeft geleid tot mijn eigen onderneming in Zoetermeer. Sinds 2013 ben ik een gediplomeerd uitvaartverzorger en in 2019 heb ik, na een opleiding, de licentie tot dementie-vriendelijke uitvaartverzorger mogen ontvangen.

Ik heb dus bijna 10 jaar ervaring als uitvaartverzorgster in het Zoetermeerse. Omdat Zoetermeer ook mijn woonplaats is, kent de stad geen geheimen voor mij. Zeker niet als het om een uitvaart gaat. Bij mij staan persoonlijk contact, behulpzaamheid en budgetvriendelijkheid hoog in het vaandel. En dit kunt u dan ook zeker van mij verwachten.

Budgetvriendelijk en altijd beschikbaar
Wellicht is het goed voor u om te weten dat ik samenwerk met andere kleinere uitvaartondernemingen in Zoetermeer, waardoor ik u altijd van dienst kan zijn, ook bij vakantie of ziekte. Juist het kleine team zorgt ervoor dat ik snel kan schakelen, budgetvriendelijk ben zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de persoonlijke service.

Ik kan natuurlijk nog veel meer over mijzelf vertellen, maar het draait om u of om een geliefde van u. Dus schroom niet om mij te bellen of op een andere manier contact op te nemen als u meer wilt weten over uitvaartzorg in Zoetermeer. Ik hoor graag uw verhaal.

Dementievriendelijk

Een dementie-vriendelijke uitvaartverzorger, wat moet u zich daarbij voorstellen? De kans dat iemand Alzheimer krijgt is 1 op 5. Wanneer, bijvoorbeeld de partner, zus of broer, van iemand met Alzheimer overlijdt, is dit een extra verwarrende tijd voor de nabestaande die lijdt aan deze ziekte. Dit zie ik ook vaak in de praktijk.

Extra opleiding
Daarom heb ik ervoor gekozen om hierin een extra opleiding te volgen, zodat ik zowel de nabestaande met Alzheimer, als de overige familieleden, hierin kan begeleiden. Ik vind dat niemand het recht mag worden ontnomen om afscheid te nemen van een geliefde op basis van een (hersen)aandoening.

Weten wat dit in de praktijk betekent? Bel me, ik vertel u graag meer. Mailen mag natuurlijk ook.

Complimenten

5/5

“Jeanette, wij willen je hartelijk bedanken voor de warme, betrokken begeleiding rondom het afscheid nemen van mijn man en onze vader en opa. Je was er echt voor ons, je was ieder moment van de dag voor ons bereikbaar.
Je steunde ons in het hele proces, je was professioneel, sterke communicatie, je dacht creatief mee en had aandacht voor onze wensen die jij ten uitvoer bracht. Van begin tot het eind heb jij alles perfect geregeld. Een echte aanbeveling. Het was een mooi persoonlijk en liefdevolle afscheid. Dankjewel hiervoor.”

Coby Bosker

5/5

“Wij zijn heel erg tevreden over jou en hoe de communicatie voor en tijdens de crematie is verlopen. En zeker ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.

Het feit dat we eigenlijk op ieder moment contact met je konden opnemen was ook heel fijn zeker omdat er zoveel te regelen is zo vlak na een overlijden. Wij kijken mede dankzij jou terug op een mooi afscheid van een voor ons zeer dierbare.”

4/5

“Jeanette Janssen was meelevend en érg behulpzaam. Niets was teveel, alles werd en was keurig geregeld.

Hierdoor kunnen we terug kijken, ondanks het verdriet, op een statig en tot in de puntjes verzorgd afscheid van mijn Moeder.

Dank Jeanette Janssen.”

4.5/5

“Jeanette heeft de uitvaart van onze vader begeleid. Dit werd professioneel, persoonlijk en volgens onze wensen verzorgd. Niets was haar teveel.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij terug kijken op een heel mooi afscheid.” 

4/5

“Het gehele traject was in de professionele handen van Jeanette Janssen, zij heeft ons zeer goed begeleid en heeft alles tot in de puntjes verzorgd.

Ook denkt zij goed mee, juist op de momenten wanneer dat nodig is. Wij hebben er een prettig gevoel aan overgehouden.”

Wilt u nog meer weten?

Heeft u nog vragen over uitvaartzorg in Zoetermeer? Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden op deze site maar niets is zo persoonlijk als een uitvaart dus stel uw vragen vooral!

contactgegevens
Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via:
079 – 82 00 383


of u kunt mij mailen via:
contact@uitvaartzorgjeanette.nl